A BOSZORKÁNYOK Doyenje

Cézár Studió - A BOSZORKÁNYOK Doyenje

Már az ősei is profi módon foglalkoztak Alkimiával, Asztrológiával és Mágiával több száz éven keresztül. Több száz kötetből álló okkult könyvtárat örökölt, amelyből megalapozhatta a tudását. Nagyapja, aki híres Spiritiszta és Mágus volt (Aleister Crowley-val is dolgozott együtt, amíg össze nem vesztek) tanítgatta a Spiritizmus és a Mágia mesterfogásaira. A nagyanyja, aki híres Jósnő volt tanítgatta a jóslási technikákra már kisgyermek korában. A nagyszülők halála után az édesanyja vette át a tanítását, aki neves Jósnő volt és Mágiával is foglalkozott. Ez idő alatt szerezte be külföldről (Anglia, Franciaország, Németország, Olaszország) a kint megjelent modern Mágikus könyveket (amit itthon a kommunisták tiltottak), hogy tovább fejlessze könyvtárát és tudását.

Egyénileg illegalitásban praktizált a Kádár éra alatt. Már ekkor országos hírneve volt, de csak álnéven.

1986. március 21.-én alapította meg első titkos boszorkány covenjét, amely több mint ötven főt számlált. Titokban, de elkezdte képezni a jósokat, asztrológusokat és mágusokat. Ez lett az alapja az 1992. március 21.-én megalakult a Magyar Boszorkányszövetségnek. 1986-óta vezetői tisztséget töltött be a Boszorkányszövetségnél. Több száz ember tanulta meg nála a legjobb jóslási technikákat és a Mágiát. Ma már olyan emberek is praktizálnak, akik olyantól tanultak, akik tőle tanultak (de már lehetnek harmadik generációsok is).

Ha valaki profi szintet ér el Mágiában, nála tesz vizsgát és tőle kér oklevelet, mert azt egész Európában és Észak-Amerikában is elfogadják és megbecsülik. A Mágikus Világban nagy hírneve van, ezért gyakran kikérik a véleményét bűnügyek felderítésénél és bírósági szakértőként is.

Mivel több ezer ember tanult és praktizál már az Ő oktatási tematikája alapján és a világban is elismert szakember, ezért tartják Magyarországon a BOSZORKÁNYOK DOYENJÉNEK.