A BOSZORKÁNYOK Doyenje

Cézár Studió - A BOSZORKÁNYOK Doyenje

Rontáslevétel a mágia sötétebb erejével

Abaficezar.hu | Szolgáltatások - Rontáslevétel 1

Abaficezar.hu | Szolgáltatások - Rontáslevétel 2

Abaficezar.hu | Szolgáltatások - Rontáslevétel 3

Titkos ellenségei mágikus gonoszságaitól, lidércek, démonok, gonosz szellemek hatásaitól megszabadítjuk

Videók:

Abafi Cézár - Rontáslevétel
Abafi Cézár – Rontáslevétel (videó lejátszása)

A rontás lényege, hogy valakinek rosszindulatból (vélt vagy valós sérelmek miatt) ártani akarnak. Az iránya több féle lehet, szerencse elvétele, szerelmi élet tönkretétele, betegség, baleset okozása, üzleti élet tönkretétele, mentális leépítése vagy adott helyről (ház, lakás, telek) való elűzése. Ha mindezt egyszerre ráteszik valakire, akkor használnak nagy viaszbábút. A nagy viaszbábu fehér, de a tűz-elementáloknak megfelelő kristályporral erősebben van dúsítva mint a kis bábuk. A nagy bábut evokációval vagy áttétellel töltik fel a rontást küldő személyes Odjával. A bábun a csakra-pontokon és az akupunktúrás idegpálya vonalakon szüntetik meg a rontást és fehér moxa darabokkal védik meg a segítség kérőt, hogy később visszahúzódjon rá újra a rontás (visszaküldik a feladónak). A rontáslevételt itt is tűzzel indítják be. A legtöbb mágiánál a tűz-elementálokat használják, mert a tűz tisztít, a szín megfelelője a piros, ezért szívesen használják a szerelmi kötésnél is. Természetesen a bonyolultabb esteknél a többi elementált is használják a siker érdekében.

Abafi Cézár - Rontáslevétel
Abafi Cézár – Rontáslevétel (videó lejátszása)

Ez egy egyszerűbb rontáslevételi módszer, Európában a korai középkórtól használják. A viaszbábuba bedolgozzák a rontó hajszálát, körmét vagy fotójának a hamuját, ha ezek nincsenek asztrálisan vagy ceremoniálisan kell feltölteni. Ha megfelelően előkészített (porított kristályokkal és növényekkel dúsított) viaszbábut használnak elég, ha a fotót ráragasszák, egy a lényeg a bábu fekete legyen.  Itt tűt nem használnak ( a woodoo-nál említett problémák miatt), a fekete viaszbábut letakarják fehér vattával és tűz segítségével tisztítják meg a  rontástól. A boszorkányoknál a legelterjedtebb rontáslevételi forma.

Abafi Cézár - Rontáslevétel (voodoo)
Abafi Cézár – Rontáslevétel, voodoo (videó lejátszása)

Ezt a rontáslevételi formát csak a nehezebb, keményebb rontásoknál használják a megszüntetéshez. Eredete,  Kelet-Afrika és a Karibi szigetvilág, de Európában is elterjedt. Rituálisan mások által küldött átok vagy rossz kívánságok hatástalanítására használják. A zsákvászon babát a rontótól szerzett anyagokkal, ha nincs a rontásból visszahívott Od energiával töltik fel. Ez után felforrósított tűt szúrnak azokba a helyekbe ahol a rontás érezhető. Ez a technika fordítva is működik, a rontást is így lehet csinálni, csak gonosz szándék kell hozzá. A pancserek itt szokták elrontani a mágiákat és utána csodálkoznak, hogy nem javult semmi sem.